Zenga: erkend specialist in EPB en veiligheidscoördinatie

Studie- en adviesbureau Zenga in Geel staat sinds 2006 architecten, aannemers en particulieren bij op vlak van de soms ingewikkelde, maar noodzakelijke energiewetgeving. Hoe? Met professioneel advies, gedetailleerde (voor)berekeningen en de juiste in-house kennis. Voor een kostenbesparend totaalplaatje op maat en zonder zorgen.

Zo kan je bij ons terecht voor een gedetailleerd EPB-verslag, sinds 2006 verplicht in België voor elke nieuwbouw, verbouwing of uitbreiding. Daarnaast voeren wij al jaren de veiligheidscoördinatie uit op verschillende werven in provincies Antwerpen, Vlaams Brabant én Limburg. Denk aan residentiële woningen, scholen, kantoren…

En er is meer. Wil je een woning of appartement – ouder dan 2006 – verhuren of verkopen? Zenga stelt het eveneens verplichte EPC-certificaat graag voor je op. Ook voor ventilatieverslaggeving, een plaatsbeschrijving, blowerdoormeting of luchtdichtheidstest ben je aan het juiste adres.

Zenga samen met GAB en FORTE

Zenga is een jong, dynamisch studie- en adviesbureau, maar heeft reeds de nodige expertise op zak om alle klanten doorheen de ingewikkelde energiewetgeving te loodsen. Mede dankzij een sterke synergie met zusterbedrijf FORTE en GAB.

FORTE
Geels Architectenbureau

Waar studiebureau FORTE zich voornamelijk focust op stabiliteitsstudies en –technieken, levert het Geels Architectenbureau (GAB) creatief maatwerk en sterk vakmanschap.

Meer weten?

Lees meer over onze diensten of vraag een gratis offerte op maat. Bekijk hier ondertussen onze nieuwste realisaties.

Contacteer ons nu