Wat is een (voorafgaandelijke) plaatsbeschrijving?

Worden er aan één van de aanpalende gebouwen van je woning afbraak- of verbouwingswerken uitgevoerd? Neem dan het zekere voor het onzekere en laat een voorafgaandelijke plaatsbeschrijving uitvoeren.

Bij een voorafgaandelijke plaatsbeschrijving wordt de feitelijke situatie van de woning schriftelijk vastgesteld. En dit bij aanvang van de werken aan het aanpalende gebouw. Zo kan men nadien gemakkelijk nagaan of eventuele schade reeds aanwezig was vóór de verbouwingen. En vermijd je hoge kosten voor jouw rekening.

Van plan een woning te huren of verhuren? Dan ben je verplicht een gewone plaatsbeschrijving te laten uitvoeren. Zowel huurder als verhuurder heeft baat bij een goede plaatsbeschrijving.

Waarom voorafgaandelijke plaatsbeschrijving door Zenga?

Een correct uitgevoerde voorafgaandelijke plaatsbeschrijving? Klop aan bij Zenga. Wij garanderen een objectieve vaststelling en stellen de plaatsbeschrijving op volgens de huidige wetgeving. Gedetailleerd, professioneel en in heldere taal.

Problemen en onnodige kosten vermijden? Kies voor een voorafgaandelijke plaatsbeschrijving opgesteld door Zenga. Vraag nu gratis een offerte op maat. Ook voor de verplichte plaatsbeschrijving tussen huurder en verhuurder.

Info en advies?

Als studie- en adviesbureau is Zenga in Geel ook gespecialiseerd in EPB-verslaggeving, EPC-verslaggeving en veiligheidscoördinatie.

Contacteer ons nu